Box.net daje LG i SE korisnicima 50GB prostora

Objavila u 01/12/2011 u 8:05

BoxKako se načulo da će Sony Ericsson Xperia korisnici dobijati korišćenjem aplikacije Box 50GB prostora u cloud-u tako je sada odjeknula vest da će i LG korisnici imati istu mogućnost.  Na Sony Ericssonovom blogu je osvanuo još jedan blog post o tome da ova usluga još nije spremna ali da će biti u skorijoj budućnosti.

LG korisnici će takođe uživati u ovoj blagodeti od 50 GB besplatnog prostora. Uslov je da sa vašeg LG telefona skinete aplikaciju Box.net i ulogujete se na nalog kako bi dobili ovaj besplatan prostor.  Za LG korisnike ponuda važi od 30. novembra do 31. marta 2012. godine. Uređaj mora imati minimalno Android verziju 2.1 i ekran sa rezolucijom 320×480 piksela da bi mogli da instalirate aplikaciju. Pa požurite 😉

Iako je SE prvi najavio njihovu saradnju sa Box.net, LG je prvi koji je to sproveo. Nemam LG telefon, pa sad ne znam da li jesu ili nisu ovo zaista sproveli kao što oni kažu, zato vi proverite. 😉 Ja sam instalirala na Xperia arc-u i zasad ništa, “samo” 5 GB. 😀

Dosad je samo HTC imao potpisan sličan ugovor sa Dropbox-om ali su samo korisnici novijih HTC modela sa Sense 3.0 interfejsom mogli da dobiju 5GB prostora.

Box.net plikaciju možete skinuti sa Marketa:

Box
Box
Developer: Box
Price: Free
Tags: 50GBaplikacijaBox.netcloudLGnalogponudaprostorse

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

7 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *