Baterija vam traje dugo? Rešenje je Battery Waster!

Objavio u 31/10/2013 u 7:03

Poznato je da na Android telefonima baterija traje relativno kratko, ali u proseku jedan dan. Meni je to sasvim ok vreme, dok je nekima to, siguran sam, predugo! Rešenje je Battery Waster aplikacija.

Battery Waster

Battery Waster radi jednostavno: njenim aktiviranjem pokreće se gomila svega i svačega sa ciljem da se što pre isprazni baterija telefona. Pokreću se svi mogući senzori, blic, sva jezgra i procesorske “niti”, a pošto aplikacija nema kontrolu nad GPS-om, korisnik se lepo zamoli da uključi GPS. Kada ga uključi u znak zahvalnosti ispisuje se veoma fina i kulturna poruka. Prilikom rada, na pozadini korisničkog interfejsa se slaže Rubikova kocka, što je još jedan plus Battery Waster-a.

Po mojoj statistici, Battery Waster troši u proseku 1% baterije po minutu na mom HTC One X telefonu, što znači da se, u proseku, baterija može isprazniti za 1 sat i 40 minuta. Morate priznati da nije loše.

Eh, da, tokom rada telefon se toliko usija da se mogu peći jaja na njemu. I ugrejati ruke u hladnim zimskim danima. Još jedan plus za Battery Waster!

Battery Waster
Battery Waster
Developer: stdev293
Price: Free
Tags: Battery Wasterpotrošnja baterije na Androidutrajanje baterije na Androidu

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *