AutoCAD najavljen za 20. april

Objavio u 13/04/2011 u 18:40

autocad android

Iz Autodeska javljaju da će AutoCAD za Android izaći 20. aprila. Ono što će sve inženjere, kojima je ovo osnovni alat, zanimati jeste činjenica da je Autodesk najavio da će Android verzija njihovog dosta popularnog programa za projektovanje biti besplatna!! I da će imati svu funkcionalnost koju ima AutoCAD verzija za iOS. Android 2.1 Eclair je definisan kao minimalna zahtevnost, što je po poslednjim statistikama više od devedeset odsto Android uređaja.

Izgleda da je Autodesk shvatio potencijal prenosnih uređaja, pa pored njihovog Sketchbook-a za Android, sada izbacuje i AutoCAD. Pitam se šta je sledeće što planiraju? 3Ds Max, Maya? 🙂

Pogledajte mini prezentaciju ispod koja pokazuje kako će AutoCAD izgledati na Xoom tabletu.

https://www.youtube.com/watch?v=cyyty-vHWtQ

[via Autodesk]

Tags: AndroidAutoCadAutodesktabletXoom

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *