5

Prvi fajl menadžer direktno iz recovery-ja – AROMA Filemanager

Aroma File Manager

Aroma File ManagerSlučajno sam sinoć naišao na jednu veoma korisnu aplikaciju i poželeo da je podelim sa vama. Pre svega ću naglasiti da ovo radi samo na telefonima koji su rutovani i imaju instaliran neki custom recovery.

AROMA Filemanager je prvi Androidi fajl menadžer koji radi u recovery-ju što znači da možete upravljati bukvalno svakim fajlom čak i kada vam padne sistem. Napravljen je od strane indonežanskog gika, ima veoma lep korisnički interfejs (mnogo lepši od većine fajl menadžera za Android), lak je za upotrebu i nadam se da će se ovako nešto uskoro implementirati u popularne recovery aplikacije tipa TWRP, CWM itd. jer je ovo alat otvorenog koda.

Koristi se veoma lako, samo skinete zip fajl i flešujete ga u recovery-ju nakon čega se otvara aplikacija.

Ovde ga možete preuzeti i proučavati utiske korisnika, mada bi bilo dobro i da ovde u komentarima ostavite svoj utisak.

AROMA File Manager slike

 

Objavljeno u Android aplikacije
Coby

Coby

Goran
Svoboda
Objavio tekstova:
Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

5 misli na “Prvi fajl menadžer direktno iz recovery-ja – AROMA Filemanager

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *