Amazon AppStore slavi rođendan i poklanja aplikacije

Objavila u , 21/03/2014 u 17:07

Iskoristite priliku danas i sutra da instalirate besplatne aplikacije sa Amazon AppStore-a! Potrebno je da napravite nalog na Amazonu da instalirate aplikaciju Amazon AppStore. Ja na Amazonu već odavno imam “lažni” nalog koji sam sada iskoristila za Download, a kaže kolega eboye da njegov redovni nalog sa svim njegovim pravim podacima i karticom potpuno regularno funkcioniše, jer Srbija može da kupuje na Amazon prodavnici.

Link na kojima možete videti današnju ponudu besplatnih aplikacije je OVAJ.

Ja sam već skinula Worms, Monopoly, Swype tastaturu, Toca Lab.

U ponudi su i aplikacije poput Polaris Office, SketchBook Pro, Runtastic Pro, PrintHand Mobile premium i mnoge druge igre. Uživajte!

Tags: Amazon AppstoreaplikacijeBesplatnodownloadigrepreuzimanjeRođendan

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *