2

Amazon AppStore slavi rođendan i poklanja aplikacije

Amazon Appstore Android Srbija

Iskoristite priliku danas i sutra da instalirate besplatne aplikacije sa Amazon AppStore-a! Potrebno je da napravite nalog na Amazonu da instalirate aplikaciju Amazon AppStore. Ja na Amazonu već odavno imam “lažni” nalog koji sam sada iskoristila za Download, a kaže kolega eboye da njegov redovni nalog sa svim njegovim pravim podacima i karticom potpuno regularno funkcioniše, jer Srbija može da kupuje na Amazon prodavnici.

Link na kojima možete videti današnju ponudu besplatnih aplikacije je OVAJ.

Ja sam već skinula Worms, Monopoly, Swype tastaturu, Toca Lab.

U ponudi su i aplikacije poput Polaris Office, SketchBook Pro, Runtastic Pro, PrintHand Mobile premium i mnoge druge igre. Uživajte!

goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 misli na “Amazon AppStore slavi rođendan i poklanja aplikacije

  1. Ja imam regularan nalog na appstore i do sada sam mogao da kupujem bez problema, ali sada ne mogu da skinem ove besplatne app (restrikcija zbog geografske lokacije) .

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *