AlarMe (beta) – buđenje u zavisnosti kakvo je vreme napolju

Objavio u 16/05/2013 u 14:43

AlarMe beta 1

Nedavno slučajno naiđoh na jednu odličnu aplikaciju za ljude koji nemaju šta da rade po ceo dan, za lenštine, za one koji su na godišnjem odmoru…

Radi se AlarMe aplikaciji koja se podešava da zvoni u zavisnosti od vremenskih uslova. Sve što je potrebno jeste da odaberete vreme, dane, poruku i vreme (kiša, sneg, oblačno, magovito, grmljavina, sunčano) i aplikacija će vas buditi ili neće.

Moguće je podesiti uslov tipa: ukoliko je sunčano budi me u 07:00, ukoliko je kiša, budi me u 12:00, ukoliko je sneg, budi me u osam uveče.

Naravno, da bi aplikacija radila potreban je internet, jer se vremenska prognoza proverava na internetu preko dva ponuđena provajdera: Open Weather ili Weather Underground. Aplikaciju krasi lepi Holo interfejs.
AlarMe beta 3 AlarMe beta2

AlarMe - weather aware alarm
AlarMe - weather aware alarm
Developer: Mdk
Price: Free+
Tags: AlarMebetabudjenjeprobna verzijavremenska prognoza

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *