Reset na fabrička podešavanja Lenovo tableta nakon zaboravljenog šablona za zaključavanje

Objavio u 30/12/2013 u 23:39

Kao što sam u prethodnom uputstvu za Alcatel OT990 One Touch rekao, napisaću uputstvo za reset na fabrička podešavanja za svaki uređaj, evo sada i za Lenovo Android tablete:

Tako da ako ste zaboravili šablon za zaključavanje i ne znate vašu Google lozinku ili niste ostavili uključen net i ne pomaže ništa iz ovog uputstva, probajte sledeće:

  1. Isključite tablet
  2. Zatim držite dugme za pojačavanje, dugme za stišavanje i dugme za paljenje u isto vreme
  3. Ovo će vam otvoriti meni koji će imati opciju wipe data factory
  4. Koristite dugmad za pojačavanje i stišavanje da se krećete kroz meni, birate opciju sa power dugmetom.

Ovo uputstvo bi trebalo da važi za sve Lenovo tablete, međutim postoji verovatnoća da je kombinacija tastera drugačija na nekim modelima.

Pažnja, ovim postupkom se tablet vraća u fabričko stanje i sve aplikacije koje ste naknadno instalirali će biti obrisane, kao i kontakti, sms itd. Sadržaj SD kartice će ostati netaknut.

Tags: fabrička podešavanjahard resetIdeaTabLenovoReset na fabrička podešavanjaS2109tabletzaboravljen šablon

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share