6

[video] Testiranje Google Voice Search na srpskom

Google voice search

Google voice searchGoogle nas je juče sve obradovao dodavanjem podrške za srpski jezik u aplikaciji Google Voice Search. Ukoliko niste u mogućnosti da isprobate sami, napravio sam kratak video test koji demonstrira prepoznavanje srpskog jezika.

Zbog problema sa video editorom, render nije ispao baš najbolje ali ono najvažnije je ok. 🙂

 

Objavljeno u Testiranje, Video
Saša Nedić

Saša Nedić

Saša
Nedić
Objavio tekstova:
Saša Nedič, po struci inženjer informatike i student master studija Industrijskog inženjeringa, web developer i dizajner, zaljubljenik u modernu tehnologiju i Android. Nakon Samsung Galaxy Note uređaja, sada poseduje HTC One X. U slobodno vreme se bavi muzikom i pisanjem. Obožava minimalistički dizajn, customizovanje Androida i Holo temu. Jedan je od pobednika Samsung Appsolutno Smart takmičenja.

6 misli na “[video] Testiranje Google Voice Search na srpskom

  1. Bilo je još par primera na kraju ali nisam primetio da mi je iscurela baterija na aparatu. Npr, Zorica Brunclik, Baja Mali Knindža, itd. Sve je uspeo da prepozna. 🙂

  2. Saša NedićGradjevinac

    Ja ne znam sta je ovo, nisam ni koristio google voice, i sad kad probam nece da mi verifikuje broj…? 🙂

  3. Ne Google Voice. Google Voice je aplikacija za pozive… 🙂

    Goole Voice Search je aplikacija koja se koristi, a kod mene radi tako što pokrenem standardnu Google Search aplikaciju ili preko Google Search widget-a. Na CM9 nemam uopšte opciju da startujem samo Voice Search aplikaciju. Moguće da je tako na ICS-u zamišljeno.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *