2

Gears and Guts igra

Gears-And-Guts-Featured

Gears and GutsKada se pravi igra potrebno je ispuniti nekoliko faktora a to su: dobra atmosfera koja uključuje intrigantnu priču ili gomilu dobrih efekata sa kvalitetnom muzikom, dobre kontrole unutar igre, i zanimljivu ulogu. Igra Gears and Guts kombinuje ova tri faktora i može da se opiše kao: “vožnja automobila na zombije” uz odličan soundtrack.

Igra nas vodi u mali grad koji su preplavili zombiji i cela igra se svodi na hvatanje za volin i gaženje. Kontrole su odlične, možete podesiti način korišćenja kontrola. Nije sve baš u gaženju i krvi, u igri možete i da budžite vozilo, zaradite bonus oružje i Glu kredit da se adpgejdujete. Glu kredit može da se zaradi u toku igre ili kupovinom.

Igra je besplatna ali jako velika, potrebno je da skinete 360 MB i instalirate je. Igra ima i reklame.

GEARS & GUTS
GEARS & GUTS
Developer: Glu
Price: Free+
Objavljeno u Testiranje
goldie

goldie

Zlata
Milošević
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 misli na “Gears and Guts igra

  1. goldieЂокарааа

    Не знам за вас, али мени је ова апликација недоступна.. 🙁

  2. Nece da radi na arc S
    Udje ucitava, ucitava, ucitava…I pukne izbaci skroz iz igre.
    Tako svaki put.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *