Gears and Guts igra

Objavila u 03/08/2012 u 19:27

Gears and GutsKada se pravi igra potrebno je ispuniti nekoliko faktora a to su: dobra atmosfera koja uključuje intrigantnu priču ili gomilu dobrih efekata sa kvalitetnom muzikom, dobre kontrole unutar igre, i zanimljivu ulogu. Igra Gears and Guts kombinuje ova tri faktora i može da se opiše kao: “vožnja automobila na zombije” uz odličan soundtrack.

Igra nas vodi u mali grad koji su preplavili zombiji i cela igra se svodi na hvatanje za volin i gaženje. Kontrole su odlične, možete podesiti način korišćenja kontrola. Nije sve baš u gaženju i krvi, u igri možete i da budžite vozilo, zaradite bonus oružje i Glu kredit da se adpgejdujete. Glu kredit može da se zaradi u toku igre ili kupovinom.

Igra je besplatna ali jako velika, potrebno je da skinete 360 MB i instalirate je. Igra ima i reklame.

GEARS & GUTS
GEARS & GUTS
Developer: Glu
Price: Free+
Tags: Besplatnogazenjegluigrakreditreklamevoznjazombi

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *