Tumblr za Android

Objavila u 18/12/2012 u 15:54

tumblrTumblr, poznata mikrobloging platforma koja je izuzetno popularna u svetu a i kod nas, na Android platformi ima sjajnu oficijelnu aplikaciju. Sada je ova aplikacija i dobila apdejt sa kojim je stigla podrška za tablete.

Tumblr je na netu poznat kao servis sa vrlo jednostavnim interfejsom za blogovanje sa jakom društvenom zajednicom. I sama aplikacija za Android je vrlo jednostavna. Timeline je osmišljen u stilu kartica koje se vertikalno prikazuju. Na svakoj kartici imate ikonu za Like, dugme za Reblog, a i dodirom na Notes možete videti sve reakcije i dešavanja vezana za prikazanu sliku. Tagovi su jako lepo prikazani, a uvek možete i pretražiti željeni tag. Profil je vrlo jednostavan koji je omogućava sve osnovne opcije Tumblr-a ulogovanom korisniku. Klikom na ikonicu za kreiranje novog blog posta, u desnom gornjem uglu Title bara, dobija se mogućnost odabira tipa blog posta. Može se napraviti blog post od teksta, fotografije, citata, linka, videa i chat-a.

Korišćenje Tumblr aplikacije na Androidu je pravo uživanje. Radi veoma glatko, lepa je, pregledna, a pritom jednostavna. Osvežavanje Timeline-a je u stilu osvežanja oficijelne Twitter aplikacije. Sada sve ove mogućnosti imamo i na tabletu, jer je ovim apdejtom od juče, aplikacija dobila podršku i za veće formate.

Tumblr—Fandom, Art, Chaos
Tumblr—Fandom, Art, Chaos

Ko zna, možda vas iako niste do sada koristi Tumblr ova aplikacija vas navede da počnete da ga koristite. Verujem da će svi sadašnji korisnici Tumblr-a obožavati ovu aplikaciju, pogotovo na tabletu. Pa probajte je ako niste.

tumblr tablet

Tags: blogcitatfotografijaLinkmikropostshareteksttumblrvideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *