Tumblr za Android

Objavila u 18/12/2012 u 15:54

tumblrTumblr, poznata mikrobloging platforma koja je izuzetno popularna u svetu a i kod nas, na Android platformi ima sjajnu oficijelnu aplikaciju. Sada je ova aplikacija i dobila apdejt sa kojim je stigla podrška za tablete.

Tumblr je na netu poznat kao servis sa vrlo jednostavnim interfejsom za blogovanje sa jakom društvenom zajednicom. I sama aplikacija za Android je vrlo jednostavna. Timeline je osmišljen u stilu kartica koje se vertikalno prikazuju. Na svakoj kartici imate ikonu za Like, dugme za Reblog, a i dodirom na Notes možete videti sve reakcije i dešavanja vezana za prikazanu sliku. Tagovi su jako lepo prikazani, a uvek možete i pretražiti željeni tag. Profil je vrlo jednostavan koji je omogućava sve osnovne opcije Tumblr-a ulogovanom korisniku. Klikom na ikonicu za kreiranje novog blog posta, u desnom gornjem uglu Title bara, dobija se mogućnost odabira tipa blog posta. Može se napraviti blog post od teksta, fotografije, citata, linka, videa i chat-a.

Korišćenje Tumblr aplikacije na Androidu je pravo uživanje. Radi veoma glatko, lepa je, pregledna, a pritom jednostavna. Osvežavanje Timeline-a je u stilu osvežanja oficijelne Twitter aplikacije. Sada sve ove mogućnosti imamo i na tabletu, jer je ovim apdejtom od juče, aplikacija dobila podršku i za veće formate.

Tumblr
Tumblr
Developer: Tumblr, Inc.
Price: Free

Ko zna, možda vas iako niste do sada koristi Tumblr ova aplikacija vas navede da počnete da ga koristite. Verujem da će svi sadašnji korisnici Tumblr-a obožavati ovu aplikaciju, pogotovo na tabletu. Pa probajte je ako niste.

tumblr tablet

Tags: blogcitatfotografijaLinkmikropostshareteksttumblrvideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 871

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3 sada je vlasnica Nexus 6P telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share