Slow motion prvog maja uz HTC One S

Objavila u 15/05/2012 u 14:44

Slow Motion HTC One SPrvog maja smo kulirali uz Dunav u Novom Sadu i kasnije kada je pala noć spontano se okupili u “dvorištu Sonje”. Posle višesatnih razgovora na svakojake teme i veće količine piva i vina, setili smo se da nam je tu HTC One S na testu pa smo se poigrali sa slow motion opcijom na kameri. Na svim HTC One telefonima postoji opcija Slow motion koju možete da uključite pre snimanja video klipa. Kamera snima video u nižoj rezoluciji (768×432) od maksimalne (1920×1080) i to 60 frejma po sekundi, dok reprodukciju video klipa radi 23 frejma po sekundi, što čini klip usporenim. Tako na telefonu odmah imate usporeni video. 😀 Ovo je odlična opcija ukoliko želite da snimate nešto što se jako brzo dešava kako bi primetili detalje na usporenom snimku. Takođe, slow motion je odličan u onim dramatičnim mometima kada želite da zabeležite sve te facijalne ekspresije emocija.

Da smo ovo snimali po danu, snimak bi zasigurno bio bolji ali mi ne bi bili bolji. 😀 Ipak smo noću bili opušteniji i imali više slobode. Akteri u klipovima: Nikola, Jovan, eboye i ja. Nikola je bio inspirisan slow motion-om i montirao je sve klipove u ovaj video i to je super uradio. 🙂

Tags: htckameraOne Sprvi majslow motionsnimaksonjausporeno

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

5 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Још увек далеко од ЛГ-јевих 120 фрејмова који се успори на 30 а и смањивање резолуције на четвртину од оригиналне је ипак мало превише. Због тог смањивања ни успорено снимање на ЛГ-јевим телфонима није дочекано са много усхићења. Људи хоће опцију али не на уштрб квалитета.

  • Hahahhahahahah :). Al dobra fora :).

  • Ok opcija… ali samo nas spasava editovanja videa…

    • Paaaa, fora je sto ako snimas sa bilo kojom kamerom snimak moze u 99% slucajeva da bude maks. 30fps, tako da tu slowmotion tesko da moze da bude dobar, sem frame blendinga u Afteru, koji opet ne daje bas ultra kvalitet. Ovo je 60fps u originalu, tako da mislim da nije samo do editovanja.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *