1

Samsungova Unpacked mobilna aplikacija

unpacked APLIKACIJALjudi, sutra je 3. maj i konačno će se otkriti šta to donosi Samsung Galaxy S 3. Prethodnih meseci su se na netu pojavile desetine iscurelih fotografija trećeg Samsung Galaxy S modela telefona, toliko puta su se pojavile nezvanične informacije o specifikaciji telefona i poprilično su nas sve smorile ove neproverene informacije iz “pouzdanih” izvora.

Na Google Play Store-u se pojavila aplikacija Unpacked koju je uradio Samsung Mobile za sve fanove Samsung Galaxy telefona. Sa ovom aplikacijom možete među prvima saznati sve u vezi SGS3 telefona. Predstavljanje telefona je zakazano za 3. maj u 19h po GMT vremenskoj zoni. To bi značilo da po našem vremenu događaj počinje 3. maja u 21h jer je Srbija trenutno GMT+2. U svakom slučaju, kada instalirate aplikaciju, u njoj imate odbrojavanje do početka događaja.

Na glavnom meniju aplikacije možete videti informacije o događaju, da se održava u Londonu i tačnu adresu gde se održava. Možete videti tizer za događaj i telefon, tu je i sekcija UNPACKED Live koja trenutno nije aktivna. Ovde piše da je potrebno da update-ujete aplikaciju 3. maja kako bi se sekcija aktivirala. Tu je i sekcija za novinare, i sekcija za prezentaciju novog proizvoda.

Ako željno iščekujete da saznate šta je to Samsung ovoga puta kreirao, trk na Play Store i instalirajte:

Objavljeno u Testiranje

goldie

Zlata
Veličković
Objavila tekstova:
Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5 sada je vlasnica LG G 3 telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedna misao na “Samsungova Unpacked mobilna aplikacija

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti javno objavljena. Polja koja su obavezna obeležena su sa *