My BMW Remote za daljinsko upravljanje automobilom

Objavila u 17/08/2012 u 8:22

bmw appAplikacija “My BMW Remote” koja je sada dostupna i za Android uređaje, omogućava korisnicima da obavljaju svakojake funkcija nad BMW automobilom i to izvan vozila, čak i bez potrebe da se u blizini, na primer:

  • funkcija Remote Door Lock & Unlock omogućava zaključavanje i otključavanje vozila sa smartphonea.
  • Climate Control omogućava kontrolu unutrašnje temperature podešavanjem ventilatora i grejanja pa čak i programiranje celog sistema po tajmeru .
  • Sa funkcijom Horn Blow uključuje se sirena,  dok Flash Light uključuje spoljno osvetljenje i farove, a korisnik može da uključuje svetlosne i vizuelne signale kako bi recimo pronašao automobil na velikim parkinzima
  • ukolio je automobil van vidokruga i domašaja zvučnih signala, ali u radijusu od funkcija Vehicle Finder prikazuje položaj automobila na mapi  smartphonea i upućuje vas najkraćim putem do vozila.
  • i konačno, korišćenjem funkcije Google Local Search, korisnici mogu da uvoze značajne interesne lokacije (POIs) iz njihovih pametnih telefona direktno u navigacioni sistem vozila
My BMW Remote
My BMW Remote
Developer: BMW GROUP
Price: To be announced

via radulovic-group.com

Tags: bmwotkljucavanjeParkingremoteupravljanjezaključavanje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *