LG G3 vodootporan?

Objavio u 09/07/2014 u 12:01

Trenutno je kod mene LG G3 na testu i spremam recenziju. U redovnom čitanju o ovom sjajnom telefonu, naleteh na video koji pokazuje kako je on i vodootporan?

Harris Craycraft se usudio da G3 potopi pod vodu i tamo ga ostavi dva puna sata. Telefon je nakon toga radio “besprekorno”. Međutim na videu se ne vidi da li su ulazi za slušalice i USB radili nakon potapanja. Verovatno telefon nije 100% otporan na vodu, pa samim tim LG nije hteo da ga tako reklamira. Ali lepo je znati da ovaj skupoceni telefon može da izdrži slučajno potapanje.

Tags: LG G3Potapanjevodootporan

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share