Kako skinuti bilo koju BESPLATNU aplikaciju sa Play Store-a?

Objavila u 06/03/2013 u 20:40

Real APK LeecherNa XDA forumu se pojavio alata za skidanje besplatnih aplikacija sa Play Store-a. Radi se o programu sa nazivom Real APK Leecher za Windows operativni sistem.

Program je potrebno skinuti na računar i u folderu Real APK leecher se pokrene .exe. Potrebno je da se ulogujete sa vašim gmail nalogom koji koristite na Android telefonu. Potreban vam je i Device ID koji ćete naći tako što kucate u dajleru: *#*#8255#*#*

Otvoriće se “GTalk Service Monitor” prozor i nađete JID i odmah ispod Device ID.  Ta kobaja od mešanih karaktera je vaš ID uređaja.

device id

 

Ako ne možete na ovaj način da nađete ID, možete to uraditi preko aplikacije Device ID koju možete naći na Play Store-u.

Device ID
Device ID
Developer: CodeKiemCom
Price: Free

Ovo je Java program, tako da je potrebno da imate instaliran JRE na Wondowsu.

Originalan link ka XDA temi za ovu aplikaciju i DOWNLOAD linkove možete naći ovde.

DOWNLOAD link ovog programa

 

Tags: aplikacijebesplatneDevice IDPlay StoreReal APK leecherskidanje apkXDA forum

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *