Gorilla staklo za elektronske uređaje

Objavila u 29/08/2010 u 23:11

Galaxy-S-Screen-scratch

Gorilla Glass je jedno od poznatijih stakala za elektronske uređaje. Poznato je po tome što se ne grebe i  teško puca. Mnogi od nas su i dalje paranoični po pitanju grebanja ekrana telefona pa koristimo razne torbe i futrolice. Ako ste jedna od onih osoba koje sumnjaju da postoji dovoljno otporno staklo na uređajima, onda vam predlažem da pogledate video klipove ispod. Prvi klip je na koreanskom jeziku ali je potpuno razumljiv i bez znanja jezika.

Na klipu možete videti Galaxy S telefon koreanskog provajdera AnyCall. Ukoliko telefon držite u torbi sa ključevima, olovkama i drugom standardnom opremom, ovaj telefon ne bi trebao da se izgrebe. Takođe ako ga ispustite sa razumne visine takođe bi ekran trebao da ostane neoštećen.

Na drugom klipu možete videti recenziju telefona Samsung Dell Streak u epizodi emisije AppJudgument. Veoma je mučno posmatrati ovakve klipove, ali smo isto tako zahvalni ljudima koji imaju hrabrosti i novca da nam demonstriraju izdržljivost telefona.

via androidcommunity

Tags: ekrangalaxy ssamsungtestiranje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *