DashClock Widget za lockscreen na Androidu 4.2

Objavio u 13/02/2013 u 19:25

 

Pre neki dan sam kopajući po XDA za idejama za kastomizaciju naleteo na DashClock Widget. DashClock Widget je sat widget za Android 4.2 ekran za zaključavanje. Omogućuje da na prvom ekranu koji vidite kad upalite ekran telefona, a pre otključavanja, postavite sat, vremensku prognozu, broj nepročitanih mail-ova i SMS poruka i još mnogo toga. Najbolje od svega je da je ovaj widget open source :), što znači da može svako da ga modifikuje i pravi teme za njega.

Kompletno prati Google Design Guideline, tako da je ceo holoizovan 🙂 … naravno, kada je njegov kreator Roman Nurik, inženjer Google-a. DashClock ima mogućnost dodavanja ekstenzija za dodavanje informacija koje želite da prikažete.

Ako ste developer ili moder, pogledajte API ovde. Verujem da će da nagrnu teme i modifikacije po XDA.

Ako imate Android 4.2.x predlažem da probate ovaj widget, ekstra izgleda.

DashClock Widget
DashClock Widget
Tags: alarmekran za zaključavanjeemaillockscreensatsmsvremewidget

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *