Da li ste probali FreeMyApps?

Objavila u 24/12/2012 u 9:41

Na našoj grupi Android Srbija na Google Plus, Miloš Damnjanović je postavio jedan super post i predlog aplikacije FreeMyApps. Pošto je predložio vrlo interesantnu aplikaciju, prenosimo ga u celosti. Hvala Miloše! Možete se i vi uključiti u Google Plus grupu i učestvovati u zajednici.

FreeMyApps

Svaki dan imate neku sponzorisanu app, koja nosi određeni broj bodova. Potrebno je da je skinete, i probate 30tak sekundi i dobićete određeni broj poena. Nakon toga, ako vam ne treba, možete da je obrišete. Kada skupite recimo 3000 poena, to možete da zamenite za recimo gift card za PlayStore od 10 dolara. Ili za iTunes gift card. Ili Amazon gift card.
Bio sam skeptičan prema samom servisu, mislio sam da ne funkcionise. I onda je moja devojka danas skupila 3000 poena, pa smo to ‘pretvorili’ u 10 dolara iTunes gift card i proverili smo da li je stvarno tako – kupili smo 2-3 programa i funkcioniše. Pošto se app skoro pojavila za Android, još uvek nema puno aplikacija koje donose dosta poena (na iOS recimo postoje app koje donose i oko 400 i nesto poena) ali mislim da će se situacija popravljati, kako je više ljudi bude koristilo 🙂

Evo i moj referal link, ako se neko registruje preko njega (mora da ga otvori preko telefona) i skine neku sponzorisanu aplikaciju, ja ću dobiti 100 poena 🙂

http://m.freemyapps.com/share/url/972f08a6

Ako se neko registruje preko njega, hvala unapred.

Za više informacija, pogledajte ovaj link – http://welcome.freemyapps.com/

I GooglePlay link za one koji neće da koriste moj referal link – https://play.google.com/store/apps/details?id=com.fiksu.fma.android 😉

Tags: AndroidaplikacijaFreeMyAppsGoogle Plusgrupaiosreferaltestiranjezajednica

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

8 komentara, pridruži se diskusiji!
 • Kalabandjuraaa 10/07/2016 u 11:56 AM

  Ja sam to instalirao cim je izaslo i nema 1 jedine aplikacije…..Sacu da probam preko fb da vidim da li ce mi stici aplikacije…Pa cu skupljadi za Google play gift card od 10$ pa cu to da pretvorim u gemove u clash royale 😀 ako znate sta je to….

 • kod mene aplikacija nije htela da radi…instalirao i pokrenuo i nista….cekam tako nekoliko minuta i ono mi kaze greska…

 • Probao sam app, nakon instaliranih i probavanih nekoliko app pojavilo mi se oko osam app da instaliram i od svake bi trebao dobiti po 248 poena, nakon sto sam ih instalirao i isprobao ni jedan jedini poen nisam dobio, toliko o tom!!!

 • Nisam siguran da li mozemo da se omrsimo od ove aplikacije bar sto se tice google play-a. Kada se klikne na google play pod gifts izadje dijalog u kome pisu requirements: da si US resident, imas vise od tlinaest godina i google wallet account.

 • Jel moras da imas vezanu neku karticu za google nalog da bi dobio “gift card za PlayStore od 10 dolara” i kupovao aplikacije na play store-u?

 • Bilo bi lepo da mogu da legnu pare ‘na ruke’ ili na steam akaunt… 😀

 • Ima samo logovanje preko facebook-a.
  A pošto ja nemam facebook nalog, onda idemo uninstall..

  Toliko o tome.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *