Cyanogen mod 7 rc2 vs rc4

Objavila u 04/04/2011 u 20:52

cyanogen

Ubrzo nakon što smo objavili tekst o izlasku custom roma Cyanogen Mod RC3, izašao je za njim i RC4. Tako su korisnici ovog roma poslednjih dana imali šta da flešuju i da se raduju. 🙂 Moj brat koji ima HTC Desire telefon sa radio verzijom 32.54.00.32U_5.14.05.17 je imao instaliranu RC2 verziju ovog roma. I tada mi je poslao rezultate benchmark aplikacija Standard Quadrant i Smartbench 2010. Kako je RC4 izašao odmah za RC2 romom on je sa RC2 prešao odmah na RC4 i uradio je iste testove na RC4 verziji. Smartbench aplikacija je pokazala slabije rezultate nego na RC2 verziji. Dok je Standard Quadrant aplikacija pokazala malčice bolje rezultate. Znači da su više bili fokusirani na otklanjanju bagova prilikom prelaska sa jedne na drugu verziju.Ja sam te rezultate poređala kao u neku tabelu da bi bili pregledniji.

tabela

U dopisivanju sa TheCoby-em koji redovno prati Srbodroid i ima takođe HTC Desire telefon smo dobili njegove utiske o poslednjoj Release Candidate verziji Cyanogen Mod-a. Kaže TheCoby:

Koliko sam za ovo kratko vreme mogao primetiti, RC4 na mom Desire-u radi odlicno, takodje ispravljeni su problemi bagovanja i restartovanja ADW Launchera koji su me mucili na verziji RC3. Cini mi se da je ovo do sada najstabilnija verzija do sada, bar sto se tice HTC Desire telefona.

Brat mi je poslao i rezultate Cyanogen Mod-a RC4 nakon klokovanja telefona na 1.1 Ghz i Standard Quadrant aplikacija je pokazala: 1132, a Smartbench 2010: 1011/1165.

Ajde Cianogenci 😛 jel ima neko rezultat od RC3 verzije da podeli sa nama? 🙂

Tags: cyanogen modRC2RC3RC4rezultatitestverzije

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *