AirPush Detector

Objavila u 21/06/2012 u 9:27

Airpush notifikacijeJel vas nerviraju one reklame koje se nekako iznenada pojave u notifikacionom baru? Obično se to desi nakon instalacije neke glupe igre sa Play Store-a. U poslednje vreme se vrlo često ova smarajuća reklama u notifikacijama ugrađuje i u aplikacije. Meni lično reklame u samoj aplikaciji ne smetaju ali ove AirPush u notifikacionom baru su jako iritantne.

Ono što je nezgodno je zapravo, kako najlakše otkriti koja to aplikacija baca ovu notifikaciju – odnosno šta da deinstaliram sa Android uređaja. E pa izvolite AirPush Detector, jednostavna aplikacija i radi odlično. Ova aplikacija detektuje koja od instaliranih aplikacija na vašem Androidu ima ugrađenu AirPush notifikaciju. Aplikacija je besplatna, zauzima 26k i radi na gotovo svim verzijama Androida.

AirPush Detector
AirPush Detector
Developer: Dan Bjorge
Price: Free

Preporuka aplikacije potekla od @miloslukic 🙂

Tags: adAdsairpushdeinstaldetektornotifikacijareklamareklameuklanjanje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

4 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Trebalo bi da uvedu dozvole za upotrebu notifikacija, kao što imaju za internet, pozive i sl.

  • Hvala vam za ovo.

    Instalio sam svakakve gluposti i non stop dobijam ove notifikacije, poludeo sam.

    Mislim da bi svaka aplikacija koja ima to, morala da ima neko obavestenje na marketu da u notifikacije ubacuje razna obavestenja i reklame. Sramota 🙂

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *