LG i Google Predstavili crveni Nexus 5

Objavio u 04/02/2014 u 20:19

Već neko vreme se nagađalo da će LG i Google predstaviti Nexus u više boja sem crne i bele. Iskreno sam mislio da od toga nema ništa. Ali evo ga:

Prvi crveni Nexus 5 uređaj je sada dostupan na Google Play™ prodavnici. Nexus 5 je prvi Google telefon koji je ponuđen u tri boje: crvena, bela i crna.

Predstavljen prošlog oktobra u saradnji kompanija LG i Google, Nexus 5 je hvaljen kao Google telefon sa stilom i velikih performansi. Nexus 5 je opremljen Qualcomm Snapdragon™ 800 procesorom, odličnim 5 inčnim Full HD IPS ekranom i ovo je prvi uređaj koji je došao za Androidom 4.4 KitKat.

“Nexus linija je uvek predstavljala nešto drugačije i korisnici koji imaju istu filozofiju su uvek bili naši lojalni fanovi”, rekao je Dr. Jong-seok Park, predsednik i CEO LG Electronics Mobile Communications kompanije. “. “Ovu filozofiju nastavljam i u crvenoj liniji Nexusa 5, za koju mislimo da je prijemčiva oku korisnika koji žele još drugačije.”

Crveni Nexus 5 će biti dostupan na Google Play™ prodavnici počevši od ovog meseca u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Francuskoj, Nemačkoj, Italiji, Španiji, Australiji, Hong Kongu, Indiji, Japanu i Koreji sa širom dostupnošću u Evropi do kraja meseca. Takođe će biti dostupan i u radnjama za odabrana tržišta.

Tags: Crveni NexusgoogleGoogle PlayKitKatLGNexus 5Play ProdavnicaSnapdragon 800

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1156

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Iskreno, i ja cekam recenziju Srbodroida. 🙂

  • Kad ce kompletna recenzija o ovom uređaju? Odavno je izašao, a ovde nema još nista konkretno napisano 😛

    Da nešto dodam, koliko sam pratio po forumima komentare korisnika uočio sam da se žale na neke greške. Mogu reći da sam se malo i uplašio koliko telefon ima “falinki”. Dosta uređaja je izašlo sa nekim greškama,neki i sa više njih…
    Evo par: mrtvi pixeli (teško uočljivi, većinom u nekom ćosku se jave-najlakše proveriti sa app PerfectPixelChecker), motor vibracije koji slabo vibrira i dosta je bučan (što su znači da je “crk’o”-provera sa Vibrate sensations,ili jednostavno neko da vas pozove), probijanje svetlosti oko displeja i šum koji se javlja prilikom snimanja kamerom su neki od problema. Ono klimatanje power dugmeta zanemarujem jer nije toliko bitan faktor i ne utiče na rad uređaja, jedino što može malo da nervira.

    Sad sam u nedoumici da li ga kupiti,hm o.O
    Najbolji način da se proveri da li sve funkcioniše je ući u prodavnicu i isprobati ga 😀

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share