Stellar Escape Unity3D igra dostupna na marketu

Objavio u 17/03/2011 u 19:21

Stellar Escape je nova i veoma uzbudljiva igra koja je upravo izašla za Android. Ako je još nemate, preporučujem je da je skinete sa Android Marketa. Stellar Escape je trkačka igra bazirana na novom Unity 3D grahičkom engine-u. Ovo je igra sa futurističkom grafikom gde trčite koliko vas noge nose kako bi ste spasili živu glavu.

Ako ste ikada igrali popularnu fleš igru Canabalt preporučujem je. Stellar Escape je slična igra, samo mnogo glađa sa boljom grafikom i mnogo vam više zadržava pažnju. Zaista je zabavna. Developeri su takođe izbacili i besplatnu trial verziju i obećali su dalji razvoj sa dodavanjem još zabave i novih nivoa.

Stellar Escape

Igra je savršena za čekanje u redu u banci ili nekoj drugoj smaračkoj birokratskoj ustanovi 😛 Pa pružite joj šansu, nivoi postaju teži kako napredujete u igri, zato pazite i nemojte preterivati, možete se navući.

Bitno je naglasiti da je ovo prva igra koju izbacuje Orange Agenda, ali tvrde da će izbacivati još mogo igara vrhunskog kvaliteta za Android u narednim mesecima. Nadajmo se da ćemo viđati sve više i više igara poput ove sa dobrom grafikom koju pruža Unity 3D engine. Unity je radio na razvoju njihovog engine-a zajedno sa Nvidia-om i Qualcomm-om tako da možemo očekivati vrhunski kvalitet na ovom engine-u.

Stellar Escape
Stellar Escape
Developer: Animoca
Price: $0.99
Stellar Escape Lite
Stellar Escape Lite
Developer: Animoca
Price: Free+
Tags: sci-fistellar escapetrkačka igraunity3d

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *