SpeedX 3D

Objavila u 02/09/2010 u 11:00

Speedx-in-Game-Play-2Svima koji vole vožnje, brzinu i adrenalin preporučujem igru SpeedX 3D. Odlična igra koja koristi akcelerometar za skretanje ulevo i udesno. Morate imati brze reflekse i sigurnu ruku, pošto je igra veoma precizna. Igra će vam sigurno povisiti nivo adrenalina, dok istovremeno morate biti smireni, precizni i koncentrisani. Igru možete igrati online protiv nasumično odabranih protivnika a može se igrati i u single player modu.

Nivo počinje vožnjom kroz tunel, povremeno se tunel otvori, pa postane ravna ploča, zatim se opet zatvori ali u suprotnu stranu pa onda zapravo jurcate po spoljašnjosti tunela (cevi). Igra je izuzetno dinamična i brza i veoma glatko i precizno reaguje na pokrete. Grafika je dobrim delom zamućena da bi dočarala brzinu kojom se krećete u igri, ali istovremeno je i jasno vidljivo kakva prepreka nailazi i kako treba odreagovati. Prepreke su u raznim bojama dok je sigurno tlo sive boje.

Muzika je sjajna u ovoj igri, ona dodatno diže adrenalin. Na netu postoji i lista najbolje plasiranih takmičara pa tako možete sebe upoređivati sa drugima. Igra je veoma zarazna i zabavna.

SpeedX 3D
SpeedX 3D
Developer: Gamelion Studios
Price: Free+

Video gameplay:

[via androidtapp]

Tags: 3Dakcelerometarigrereviewvideo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *