Spaces Bubble Pro

Objavio u 10/12/2011 u 11:44

Space Bubble Pro

Prva stvar koja mi padne na pamet kada su u pitanju igre gde se puca lopticama na loptice jeste da sam ovu igru uglavnom igrao u Sony klubu kada su svi Playstation-i bili zauzeti, ali je tu bila neka Philips konzola za igranje. Ovo je bio jedini CD tj. igra koja je išla na toj Philips konzoli. Sve je bilo na korejskom, ali to nije predstavljalo problem, pošto ovakve igre ne zahtevaju znanje jezika na kojoj je.

Ova igra spada u Casual igre i savršena je za gubljenje vremena, pošto ne zahteva od vas veliku koncentraciju, brzo se igra, ima dosta nivoa … savršena za redove u banci, pošti …

Na Android Marketu ima dosta igara ovog tipa, međutim Space Bubble Pro je mnogo boljeg dizajna od ostalih. Ima Space temu (što i sam naslov govori), koja dosta podseća na moju omiljenu seriju Stargate Atlantis 🙂

Space Bubble Pro podržava dva moda, arkadni i puzzle mod. Puzzle mod ima ograničen broj loptica koje se spuštaju vremenom i potrebno je sve loptice ukloniti pre nego dodirnu dno ekrana. Poenta je da skupite tri loptice iste boje kako bi one eksplodirale i nestale. U ovom modu ima mislim hiljadu nivoa, tako da vam ih sigurno neće nedostajati 🙂 U arkadnom modu, pravila su ista, ali ovog puta nema nivoa već loptice konstantno nadolaze i nadolaze dokle god ne “poginete”.

Takođe se igra uvezuje sa Scoreloop sistemom tako da je moguće odmeravati snage sa prijateljima na ovoj platformi. Takođe u poslednjoj verziji igre je ubačen i Challenge mod gde možete direktno izazvati prijatelja preko ScoreLoop-a da odmerite snage.

Igra ima pet tema koje možete promeniti kroz podešavanja. Teme su zapravo ambijenti u kojima igrate, pa tako igru možete igrati u svemiru, na svemirskoj stanici itd. 🙂

Space Bubble Pro je odlično optimizavana igra koliko sam mogao da primetim, tako da će raditi gotovo na svim telefonima bez ikakvih problema. Nisam je probao na tabletu, ali mislim da nije podržana rezolucija za tablete.

Sve u svemu, odlična igra za one koji voli jednostavne igre koje ne zahtevaju puno truda, a daju kvalitetnu grafiku i osećaj ne izgubljenog vremena 🙂 Aplikacija je besplatna i možete je skinuti skeniranjem QR koda ispod ili odlaskom na Android Market.

Space Bubble Buster
Space Bubble Buster
Developer: Space Bubbles
Price: Free
Tags: BubblescasualpucanjeRazonodaSpace Bubble ProSvemir

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *