Shadowgun THD

Objavio u 11/01/2012 u 12:00

shadowgun

Madfinger Games je napravio jednu od onih igara što svi željno očekujemo da testiramo kad se domognemo nekog Tegra2 tableta 🙂

U ovoj igri igrate ulogu John Slade-a i “angažovani” ste da se infiltrirate u utvrđenje u planini koje poseduje Dr. Simon sa njegovom legijom mutanata, mašina za ubijanje i drugih opakih stvari koje vam stoje na putu ulaska u utvrđenje i koje će se truditi da vi budete mrtvi.

Šta dobijate:

  • Impresivnu vizualnu prezentaciju, verujte mi ovo nikad niste videli na mobilnom uređaju
  • Napredne svetlosne efekte, fenomenalne rendere okoline, kao i profesionalno snimljene glasove, što sve u paketu čini ovu igru trenutno najnaprednijom u android svetu
  • Single-player igra sa pričom koja traje pa sigurnih šest sati
  • 10 veoma detaljno i dobro izrenderovanih nivoa
  • Impresivnu priču sa više završetaka! Vaš način igre odlučuje kako će se završiti!
  • Otključavanje “Shadowpedia”-e i detaljnije informacije o SHADOWGUN svemiru!
  • Igra poseduje naj napredniju borbu sa botovima viđenu do sad. Neprijatelji se šunjaju, organizuju itd. kako bi vas sj**ali!
  • Rešavanje mini hakerskih igara kako bi zadovoljili svoje gikovske potrebe, i onda ponovo bam bam bam!
  • Preživljavanje Dr.Simonovih smrtonosnih kreacija, uključujući boseve, mutirana stvorenja, mašine za ubijanje i još mnogo toga!

Grafika:

Grafika je vrhunska. Ako ste ikada pre igrali Gears of War ili sličan tip igara, imaćete isti osećaj kada budete igrali Shadowgun. Igra je ogromna i ima gomilu sitnih detalja, a iskreno mogu reći da može da stane rame uz rame sa nekom konzolnom ili čak PC igrom. Grafika je visokog kvaliteta, specijalni efekti su na zavidnom nivou, tako da ćete, ako je budete probali na nekom Tegra2 tabletu, sigurno shvatiti moć Tegra 2 procesora, pošto verujem da je ovom igrom u potpunosti iskorišćen.

Za one koji čekate quad-core uređaje, biće verzija sa još nabudženijom grafikom za Tegra 3 uređaje, kada se ovi tableti pojave, eto prilike da dobijete još jednu dozu Shadowgun-a :). Definitivno najbolja grafika na mobilnim uređajima koju sam do sada video … moram da ponovim 🙂

Kontrole:

Igra zahteva malo prilagođavanja na kontrole, ali kada ih jednom pohvatate, shvatićete zašto su baš tako urađene … sve će biti lako 🙂 Kontrole su stvarno odlično osmišljene.

Na Android tabletima, ako do sada niste igrali nikakve pucačine, bilo to iz prvog lica, bilo iz trećeg, možda ćete se naći zbunjeni, pa samim tim ćete biti upucani više puta uzastopce i igra će vam se činiti teškom (meni je bar tako bilo), ali ne odustajte 😉

Zvuk:

Kada je u pitanju zvuk u igri, možete očekivati kvalitet zvuka kao i u svakoj drugoj kvalitetnoj pucačini. Gomila raznih naoružanja, jauka i drugih pozadinskih zvukova koji čine perfektnu atmosferu. Smatram da je zvuk veoma bitan faktor bilo u filmu ili igrama. Možda će neki ljudi smatrati zvukove generičkim u smislu da nema originalnosti, ali ne igrate Shadowgun zato što želite da čujete kako se čuju vaše cipele kada hodate po metalnoj kapiji 😉

Igrivost:

Igrivost je lepo raspoređena kroz ceo Shadowgun. Iako je igra napravljena za šest sati igranja, može trajati i duže i kraće, zavisno od toga koliko ste spremni i koliko ste dobri sa pucačinama iz trećeg lica. Igra je nekada nenormalno brza, dok nekada toliko uspori da imate osećaj da sad nešto iskočiti iza ugla i dići vam adrenalin (što se uglavnom ispostavi tačnim 🙂 )

Fanovi ovog žanra će biti oduševeljeni dok je budu igrali, siguran sam. Imate na raspolaganju podobar arsenal oružja da masakrirate neprijatelja. Dodatno je zanimljivo što u igri možete da se sakrivate (čučanjem) iza raznih objekata.

Ovaj tip igre, iako ova konkretno traje šest sati, možete igrate opet, i opet, i opet … ali vremenom ćete već sve naučiti napamet, ali je definitivno nećete hteti aninstalitati. Zašto? Zato što će uskoro doći i multiplejer verzija 😉 … što mislim da će biti veoma zanimljivo videti.

Zaključaj:

Madfinger Games su stvarno sami sebe nadmašili (Pero Genijalčino … 🙂 ) sa Shadowgun-om. Ja sam bio oduševljen Samurai II: Vengance igrom, ali kada ovo pokrente, shvatićete zašto ste dali pare za Tegra 2 Android uređaj :).

Igru sam testirao na Asus Transformer tabletu koji smo dobili na test.

Pa šta čekate, kartice u ruke, i klik na link ispod 🙂

SHADOWGUN THD
SHADOWGUN THD
Developer: MADFINGER Games
Price: $5.49
SHADOWGUN
SHADOWGUN
Developer: MADFINGER Games
Price: To be announced

 

Tags: grafikaigraMadfingerpucacinaShadowgunShootertabletTegra2THDThird-PersonZvuk

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *