Olimpijac

Objavila u 02/03/2012 u 18:30

Olimpijac

Nova aplikacija Olimpijac kreirana sa idejom da isprati ovogodišnje Olimpijske igre u Londonu se sada može besplatno skinuti sa Android Marketa. Igra je napravljena po ugledu na ConQUIZtador online igru strategije i znanja, a i rađena je u saradnji sa ConQUIZtador timom. Igra je kviz sa sportskim i olimpijskim pitanjima, tako da ne treba očekivati kroz ovaj app kviz pitanja iz ostalih oblasti.

Dizajn aplikacije je sasvim pristojan, a celu aplikaciju krasi maskota Srećko koji je baš simpatičan (ako mene pitate :). Kada pokrenete aplikaciju, potrebno je da unesete vaše ime (nije potrebna registracija). U igri je dostupna i sekcija sa vašom statistikom. Trenutno u bazi postoji unetih 5000 pitanja o sportu, tako da vam neće biti dosadno da je igrate, pogotovo ako znate odgovore. Ja nemam pojma, probala sam jednu partiju i odgovorila sam dobro na 20% pitanja, toliko o mom znanju iz oblasti sport :D. Verujem da ima puno vas koji će uživati u ovom kvizu na telefonu.

Ono što je interesantno je da 15. marta kreće takmičenje na sajtu olimpijac.rs. Takmičenje će trajati do kraja olimpijskih igara, a pretpostavljam da najbolje igrače očekuju lepe nagrade. Očekuje se da će na sajtu biti dostupna multiplayer verzija igre za takmičenje, dok aplikaciju možete koristiti za vežbanje i učenje. 😉 Verovatno će se više detalja znati 15. marta.

Pošto se pojavio Olimpijac, pretpostavljam da će se u nekom narednom periodu pojaviti i igra ConQUIZtador 🙂 pa eto zanimacije na smartphone-u i za one koji ne prate toliko sport.

Olimpijac radi na 2.1 i višoj verziji Androida, zauzima 5,3 MB i besplatna je.

Tags: ConQUIZtadorigrakvizodgovoriOlimpijacolimpijadapitanjasporttakmičenje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *