Jumpy

Objavio u 26/01/2011 u 12:44

je mala igra za Android telefone koja pokušava da vrati duh starih klasičnih platformi kao što su Mario, Sonic the Hedgehog, Mayhem in Monstreland. Iza ovog naslova stoji Orange Pixel, koji ima još dosta igara u svom arsenalu. Čim pokrenete igru shvatićete da je Super Mario bio osnova za ovu igru, po njenoj grafici i igrivosti. I po mom mišljenju, vraća stari duh 🙂

Pogledajte klip ispod da vidite gameplay i uverite se:

Vi kontrolišete Jumpy-a, malo stvorenje koje je ovisnik o skakanju i trčanju. Veoma slično sa sve tri legendarne igre, skupljate prstenje, ali koliko vidim, apsolutno nemaju nikakvu svrhu. Ako budete pogođeni, bez obzira koliko prstenja imate, umirete (za razliku od Sonic-a, gde gubite svo prstenje, ali ne i život). Nakon igranja kroz nekoliko nivoa, postalo mi je potpuno jasno da sve što ću raditi u igri jeste trčanje i skakanje, i otkrivati nekoliko skrivenih nivoa. Grafika je odlična, a kao i zvuk urađena je u retro fazonu. Iako vas zbog svoje ne raznolikosti neće dugo držati za telefonom, mislim da je vredna skidanja, odlična je za igranje dok čekate u redu.

Igra podržava OpenFeint, tako da se možete takmičiti sa prijateljima u procentu pređenosti nivoa.

napomena: igra na nekim telefonima nije dostupna u marketu, tako da je u tom slučaju neophodno koristiti Market Access

Igra dolati u Lite i Full verziji. Lite verzija je besplatna, dok se Full verzija plaća ~2$

Jumpy FREE
Jumpy FREE
Developer: OrangePixel
Price: Free
Jumpy
Jumpy
Developer: OrangePixel
Price: $0.99
Tags: ClassicJumpyMarioplatformaSonic

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *