Jelly Defense

Objavila u 18/11/2011 u 20:37

Evo je još jedna totalno simpatična igra. Nije vam potreban mozak da bi je igrali, ja je obično igram pred spavanje u krevetu. Taman me fino uspava. Grafika je odlično urađena, igra je prelepa i muzika je simpatična i prepoznatljiva. Igrivost je na visokom nivou. Glavni akteri igre su želatinaste živuljke koje pokušavaju da prođu tablu i na kraju vam ukradu vaše dijamante. Vi se branite od želatinastih šetajućih živuljaka tako što postavljate želatinaste pucaljke. To je ukratko kako ja to vidim. 🙂 Ali zapravo, sve se dešava u svemiru na planeti gde živi Žele nacija. Sve je bilo mirno dok nisu došli želatinasti neprijatelji. Vaša uloga je da se priključite pokretu otpora i da pomognete Žele naciji da opstane.

Evo ga i trejler:

Jelly Defense Jelly Defense Jelly Defense

Jelly Defense spada u arkadni tip igre poput Plants vs Zombies o kojima smo vam ranije pisali.  Igra je vrlo laka, tako da je i mala deca mogu igrati. Deca iako ne razumeju baš sve, uspevaju da pređu nivoe, testirala sam na bratovoj ćerki. 😉 Možda je ovo ipak igra koja bi se više svidela ženskoj populaciji iako nije u ženskim bojama, nego je tako prosto simpatična. 🙂

Jelly Defense je dostupna na Marketu ali se plaća. Ako želite da probate i testirate, potražite je na netu. 😉 Da bi je igrali, morate imati Android 2.0.1+ i dovoljno nerava da je instalirate, jer zauzima čak 49MB. Može da se prebaci na SD karticu.

Jelly Defense
Jelly Defense
Developer: Infinite Dreams
Price: $2.99
Tags: AndroidarkadnaigrajellyplanetaSvemirželeživuljke

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

6 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *