Igra Unblock Me

Objavila u 21/09/2010 u 14:30

puzzleOvo je vrlo jednostavna igra na koju sam se onog momenta kada sam je testirala, navukla. Nije teška, brzo se prelaze nivoi, ali svakako drži mozak veoma aktivnim i daje visok stepen zadovoljstva. Poenta je igre je da se crvena pločica “izvuče” iz gomile drugih narandžastih pločica na određeni izlaz. Pločice je moguće pomerati samo u određenom pravcu.

Ova igra je prvo postojala za iPhone a sada postoji i za Android telefone. Kažu da ova igra dolazi sa 1200 nivoa, ja sam u prvom danu igranja prešla 66 nivoa. Znači, igra obećava još mnogo zanimljivih dana…

Moram da naglasim da je ova igra BESPLATNA.

Napomena: Dell Streak telefoni imaju neki problem sa ovom igrom

Unblock Me
Unblock Me
Price: Free
Unblock Me Premium
Unblock Me Premium
Price: $0.99

Tags: freeigrarecenzijatestiranje

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *