Igra Rocket Bunnies

Objavila u 29/12/2010 u 12:02

rocket bunnies androidVerovatno ste primetili u marketu ovu ikonicu icon rocket bunnies , te buljave oči teško da se ne primete?  To je nova i veoma popularna igra sa nazivom Rocket Bunnies koju razvija Defiant Development.  U pitanju je igra koju možemo svrstati u akcione igre a istovremeno je u pitanju i igra tipa slagalica. Cilj je da što brže pređete nivo tako što hranite zečeve po planetama u svemiru izbegavajući prepreke. Prepreke mogu biti mine, ometajuće paukove koji lete sa planete na planetu i mnoge druge. Kada pokrenete igru, prvo što se primećuje je odlična grafika i veoma žive i magične boje u igri. Ulazni meni gde birate nivoe je odlično animiran i jednostavan iako se na prvi pogled ne čini tako.

Kontrole su vrlo jednostavne, dovoljno je igrati igru jednim prstom pipkajući planete na koje želite da vaš zec odleti. Jednostavne kontrole su od ključnog značaja za igre sa malim tač ekranima. Najavljeni su i drugi modovi igre u skorijoj budućnosti. Igra je besplatna i možete je skinuti sa marekta ili skenirati kod.  Igra je pravljena za Android verzije 2.1 i veće dok ukoliko imate Samsung telefon, neophodno je da imate Froyo (2.2). Trenutno je igra velika 9 MB ali razvojni tim obećava optimizaciju igre u budućnosti.

Trenutno potvrđeno da Rocket Bunnies radi na HTC Desire, HTC Desire Z (T-Mobile G2), HTC Desire HD, HTC Droid Incredible, HTC EVO 4G, HTC Nexus One, LG Optimus Z, Motorola Droid 2, Motorola Droid X, Samsung Galaxy Tab, Samsung i9000 Galaxy S (Captivate, Fascinate, Vibrant, Epic 4G) : koji moraju imati 2.2 Android, Sony Ericsson Xperia X10

Možete pogledati trejler za igru na klipu

screenshots:

 

Rocket Bunnies
Rocket Bunnies
Price: Free+
Tags: 2.12.2akcijaigrarocket bunniessamsung

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *