Fuzzy Logic

Objavila u 07/01/2012 u 11:26

fuzzy

Fuzzy logic se može kategorisati u logičke igre i u slagalice iako nije u pitanju baš prava slagalica. Cilj igre je da očistite nivo od raznobojnih “fazija” – da tako nazovemo glavne likove u igri. Potrebno je spojiti dva fazija iste boje, da bi oni nestali sa table. Kombinujući fazije različitih boja, dobijaju se novi faziji u novoj boji. Tako se recimo kombinacijom žutog i plavog, dobija zeleni fazi. Dok se recimo sivi ne može pomešati sa nekim u boji. Faziji koji ne mogu da se “pomešaju” oni se zaustave jedan pored drugog.

I tako, pred vama je u besplatnom delu igre 48 nivoa + 12 početničkih nivoa za vežbanje. Naravno, posle mogu da se dokupe novi nivoi, mada će i ovih prvih 48 da vam okupira pažnju neko vreme. Igra je interesantna, mogu je igrati i mala deca od 5 godina pa nadalje. Grafika je simpatična, a igra ima jednostavne kontrole pošto je poenta prstom spojiti dva ista fazija. Faziji se mogu pomerati horizontalno i vertikalno.

Igra zauzima 6.2 MB i radi na svim verzijama Android os-a.

Tags: bojeFuzzyigraigrivostlogiclogikapuzzleslagalica

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *