ZombieBooth

Objavila u 26/06/2011 u 17:23

kuceZombieBooth je aplikacija za društvo, pretvorite vaše prijatelje u zombije! Aplikacija od vaše fotografije pravi 3D mini animiranog zombija. Vrlo jednostavan interfejs će vam ponuditi da se  fotografišete ili da odaberete već neku postojeću fotografiju iz vaše galerije slika. Potrebno je da to bude portret fotografija jer aplikacija od vašeg lica pravi 3d zombi glavu. I to je to, ne morate ništa da podešavate i markirate, aplikacija tj algoritam sam zaključi gde su oči a gde usta. Vaše 3d modele zombija i nakon izlaska iz aplikacije možete ponovo pogledati jer ostaju sačuvani u telefonu. Tako uvek imate pristup svim vašim kreiranim objektima. Možete praviti i screenshot-ove vašeg zombija a možete to i podeliti sa prijateljima na društvenim mrežama.

Interfejs je sasvim ok, zombije menjate na vašem 3d modelu tako što promrdate telefon, a možete i da pokušate da pipnete vašeg zombija, koji će rado hteti da vas ugrize. Snimila sam mini video klip da bacite pogled na aplikaciju:

Aplikacija je besplatna i možete je skinuti sa marketa ili skenirajte QR kod.

ZombieBooth
ZombieBooth
Price: Free

Te večeri kada sam otkrila ovu aplikaciju, bio je koncert u gradu gde su se spontano okupili većina mojih prijatelja. Tako podeljeni u više grupa sam ih sve obišla i maltretirala sam mojom novotkrivenom zombi aplikacijom. 😀 Ja sam se sjajno zabavljala a oni su svi želeli da se vide. Par kolega programera se čudilo šta ljudi prave i na šta gube vreme. Ranije sam viđala ovakve morfing algoritme koji od 2d slike prave 3d model sa raznim korekcijama. Tako da zapravo algoritam za ovu aplikaciju već postoji, samo se sada neko dosetilo da ga iskoristi i izbaci kao aplikaciju.  A evo i mojih zombija na slikama u nastavku:

Tags: 2D3Daplikacijafotografijamorfingzombizombiezombiji

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *