Windows Phone 7 UI Android aplikacija

Objavila u 13/12/2010 u 19:50

Metro UI Windows Phone 7Za sve one znatiželjne koji bi želeli da vide kako bi njihov Android uređaj izgledao sa Windows Phone 7 Metro korisničkim interfejsom mogu da potraže limitiranu besplatnu verziju aplikacije na Marketu. Ovo je potpuno ne oficijena aplikacija koja predstavlja launcher za Android telefone i daje mogućnost pinovanja i unpinovanja aplikacija na Start ekranu. Developer aplikacije kaže da je aplikacija još uvek u ranoj fazi razvoja i da trenutno omogućava da se na Start ekranu pinuje 256 aplikacija. “Live Tile” funkcionalnost još uvek nije implementirana što onda govori o tome da aplikacija nije kompletna i možda će biti bolja daljim razvojem.  Postoji mogućnost menjanja osnovne boje aplikacije na crnu i belu i menjanje 4 boje pinovanih aplikacija.

Testirala sam je i ovaj launcher pruža drugačiji doživljaj prilikom navigacije Android uređaja ali definitivno još uvek ništa posebno. Nedostaje još mnogo funkcionalnosti da bi aplikacija bila primenljiva. Trenutno aplikacija radi na uređajima sa WVGA ekranima veličine (800×480) na uređajima sa Android verzijom 2.1 i 2.2.

Tags: aplikacijametro uiphone 7uiwindows 7

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *