uTorrent Remote

Objavila u 07/02/2011 u 18:40

logo utorrentPre dva dana se pojavila vest o alpha verziji uTorrent aplikacije za Android koja omogućava daljinsko upravljanje uTorrent klijentom na vašem računaru direktno sa telefona. Interfejs aplikacije je vrlo jednostavan i intuitivan. Sa aplikacijom možete da pratite koji torenti vam se trenutno skidaju, koji se seed-uju, koji su vam skinuti.

Isprobala sam aplikaciju i jako sam zadovoljna. 🙂 Potrebno je da instalirate uTorrent verziju 3.0 alpha sa sajta web.utorrent.com na vaš računar jer aplikacija radi sa tom verzijom klijenta. Na računaru u mikro torentu idite na Options -> Preferences -> Web i štiklirajte opciju Enable uTorrent web remote access. Ovde podešavate korisničko ime i lozinku koju vam traži aplikacija kada je instalirate da bi pristupili vašim torentima. Aplikaciju možete da pronađete na marketu pod nazivom “uTorrent Remote” ili skenirajte QR kod iz ovog teksta.

µTorrent®  Remote
µTorrent®  Remote
Developer: BitTorrent, Inc.
Price: Free

Screenshots:

Tags: aplikacijaDaljinskidownloadrecenzijaremotetorentiutorrent

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *