Tipografski widget-i

Objavio u 03/11/2010 u 20:11

U Android marketu postoji pregršt widgeta koji će vam kako ulepšati izgled ekrana, tako i ubrzati pristup najkorišćenijim informacijama i opcijama. Ali ova tri widgeta se izdvajaju od ostalih po svom izgledu. U pitanju su widgeti za sat, vreme, i informacije o bateriji. Svi oni prikazuju u tekstualnom obliku ove informacije. Izgleda da je postao trend u widgetima da se informacije prikazuju u tekstualnom obliku.

clockr-ss

clockr prikazuje trenutno vreme ispisano rečima. Trenutno je u beta fazi, i kako sam developer kaže, još uvek nije stabilan.

više informacija na ovom linku

Clockr
Clockr
Developer: zehro
Price: Free

typoClocktypoClock je widget koji takođe prikazuje vreme u tekstualnom obliku, ali se izdvaja po tome što prikazuje informacije na jeziku na kom je telefon konfigurisan, a pored same satnice, pokazuje i datum, tako da zauzima malo više prostora na ekranu.

više informacija na ovom linku

TypoClock
TypoClock
Developer: Maapiid.com
Price: $1.00
TypoClock Free
TypoClock Free
Developer: Dariusz Przada
Price: Free

weatherwidgetWeatherWidget prikazuje treuntnu temperaturu i vremenske uslove u izabranom gradu.

više informacija na ovom linku

battstatt-ssBattStatt prikazuje nivo raspoloživosti baterije.

više informacija na ovom linku

BattStatt Free
BattStatt Free
Developer: Tomas Hau
Price: Free
Tags: baterijainformacijesatTipografijavreme

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *