TalkBox Voice Messenger

Objavila u 27/05/2011 u 20:56

talkbox mesendžerEvo jedne iznenađujuće jednostavne aplikacije a može biti veoma korisna. TalkBox je glasovni mesendžer, ja ga zovem toki voki. 🙂 Da, već vam je jasno da se radio o mesendžeru gde ne kucate nego komunicirate naizmenično slanjem glasovnih poruka. Audio poruku ostavljate prijatelju iz kontakt liste TalkBox-a, tako što otvorite aplikaciju i pritisnete jedino jasno označeno dugme “Hold to talk”. Poruke možete ostavljati korisnicima koji takođe imaju instaliran TalkBox i dodali ste se međusobno za prijatelje, kao na bilo kom mesendžeru. Postoji aplikacija i za iPhone, tako da možete da je koristite i  sa prijateljima na ovom uređaju. Aplikacija omogućava i grupnu konverzaciju do 7 prijatelja.

Aplikacija je idealna recimo kada treba da se javite prijatelju da stižete ispred njegove zgrade za 5 minuta i da treba za to vreme da siđe dole, a recimo vozite pa nemate vremena da kuckate poruku niti želite da telefonirate. Vaš prijatelj će dobiti notifikaciju o pristigloj poruci, kao što dobija recimo notifikaciju za SMS. Naravno uslov je da imate internet pristup za upotrebu ove aplikacije i da je vaš prijatelj ima, kako bi primio poruku, kao i kod drugog mesendžera. Interfejs je izuzetno jednostavan i lepo dizajniran. Zvukovi su skroz prijatni u aplikaciji i interesantni.

Aplikacija omogućava i da odaberete da čuvate sve vaše audio poruke na SD kartici ili na internoj memoriji. Takođe možete povezati aplikaciju sa Facebook i Twitter nalogom na koje ćete lako šerovati poruku. Postoji i mogućnost sinhronizacije Facebook kontakata sa TalkBox kontaktima. Sve u svemu lepa aplikacija koja pritom odlično radi i može biti vrlo korisna.

Ko želi da proba voki toki, ovaj pardon… TalkBox neka skenira QR kod u tekstu i neka je nađe u marketu.

Tags: Chatgrupni četmesendžerrazgovorTalkBoxtoki vokivoice

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *