Sony Walkman plejer za sve vrste ICS / Jelly Bean romova

Objavio u 10/10/2012 u 7:04

Miloš Simić, jedan od poznatijih Srbodroidovaca, nam je poslao recenziju Sony Walkman aplikacije sa Sony Xperia S telefona i radi na svim JB i ICS custom romovima.

Radi se o Sony Walkman aplikaciji koja je “skinuta” sa Xperie S. Da bismo je instalirali, potreban nam je root, recovery i ICS, ili JB rom. Skinuti zip fajl se flešuje preko recovery-ja, a onda sledi uživanje u Walkman-u. Pre flešovanja uradite Wipe Cache / Dalvik Cache.
Imamo dva taba, Playing i My Music koji su prelepo urađeni. Playing tab menja boje tako da budu iste kao Cover Art, a ukoliko ga nema, ostaje plava boja. My Music tab nam nudi podelu između svih pesama, albuma, izvođača, plejlista i favorita (favorites).
Ukoliko imate ekvilajzer kao sto je DSP Manager, možete iskoristiti i njegovu integraciju sa plejerom. Takodje imamo komande i na Lockscreen-u i Notification bar-u.

Sony Walkman Player

Sve u svemu, veoma je kvalitetno urađen, nema Force Close-ova i bagova. Widget ne radi, ali svakako preporučujem Walkman. Radi na HD2 sa AOKP Jelly Bean. Uz ovaj link imamo i galeriju, ali nisam imao vremena da je probam.
Pre instalacije napravite NAND backup za slučaj da nešto krene naopako.

Po meni je ovo najbolji plejer koji sam do sada probao. Jedini nedostatak je pretraga po folderima, sve ostalo je savršeno.

Hvala, Miloše!

Tags: DSP ManagerplayerplejerSSony WalkmanTVXperia

Autor
Coby Goran Svoboda

Objavljenih tekstova: 379

Coby je über geek i zaljubljen je u njegov LG Nexus 5 na kome ima AICP custom rom. Pre toga je imao HTC Desire, HTC Desire S, HTC One S i HTC One X. Bavi se programiranjem i web dizajnom, voli minimalizam, jednostavnost i funkcionalnost. Ne voli Apple fanbojeve, Opera browser fan, ne voli Firefox browser jer ga svi koriste. Kreativan je i radoznao i kao takav, idealan autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

3 komentara, pridruži se diskusiji!
  • Nisam ja sada neki novinar pa da pisem profesionalne tekstove. 😀
    A i uostalom, nemam vremena zbog skole, a nisam znao sta vise i da pisem u vezi jednog plejera. Priznajem da nisam nesto bog zna sta napisao, ali sta je, tu je. 🙂

  • Nisam oduševljen ovom recenzijom, sem 3 slike i dve rečenice koje opisuju interfejs, ništa nije rečeno detaljnije. Zaključk autora da je najbolji plejer mora malo više da se opravda.

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *