Songify

Objavila u 31/05/2012 u 17:00

songify

Songify je aplikacija koja transformiše ono što izgovorite u pesmu. Snimljeni glas se umiksuje i doda melodija i ritam na svaku izgovorenu rečenicu. Nije bitno šta izgovarate, može biti najobičnija rečenica a mogu biti i stihovi pesme, jer sve može postati pesma!

Dobijene pesme nisu neko umetničko delo nego su prvenstveno zabavne i interesantno ih je snimati. Glas se pretvara u tipičan izgenerisani kompjuterski glas i kvalitet zvuka nije impresivan. Jačina glasa i pozadinske muzike se naizmenično pojačavaju i stišavaju što čini konačnu pesmu interesantnom.

Evo kako to može da zvuči:

Nekoliko pozadinskih pesama iz različitih kategorija možete dobiti besplatno dok se ostale plaćaju novčićima koji mogu da se zarade instaliranjem nekih drugih aplikacija. Mogu se videti i omiljeni pesme drugih ljudi, možete poslati pesmu SMS-om, email-om ili direktno da je podelite na Facebook.

Vrlo jednostavan interfejs sa dugmetom koje pipnete kada želite da se snimite i da pustite umiksovanu pesmu. Zahteva Android verziju 2.2+, teška je 10 MB i besplatna je.  Aplikacija je zabavna i to je to, ništa više, pa ako imate vremena, probajte je.

Songify by Smule
Songify by Smule
Developer: Smule
Price: Free+

Tags: GlasinteresantnokompjuterskimuzikapesmasnimanjeSongifyzabava

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *