Sex Positions

Objavila u 24/01/2011 u 12:05

Sex Positions AndroidNa Marketu se može naći dosta aplikacija vezanih za seks, a meni je ova zanimljiva pa sam rešila i vama da je predložim. Kako sam naziv kaže, radi se o seks pozama koje su predstavljene vrlo jednostavno , čiča glišama. 🙂 Pa stoga ako ste sa partnerom, možete upaliti aplikaciju i kliktati na dugme random pa tako prepustite Androidu da vam predlaže poze. Ukoliko ste stidljivi i ne rado pričate o pozama prilikom seksa a možda bi ste želeli da kažete svom partneru šta želite, onda je zgodno i da pokažete aplikaciju partneru, onako kao slučajno. 😉 Aplikacija nimalo ne deluje vulgarno, čak je simpatično dizajnirana, tako da verujem da bi se jednako dopala i muškarcima i devojkama.

Aplikacija nudi i rejting sistem gde možete da ocenite svaku pozu, da ubeležite koliko puta ste koju pozu probali, da obeležite favorite i da ih sortirate po tim kriterijumima. Ono što mi je posebno  privuklo pažnju u ovoj aplikaciji je postojanje komentara za svaku pozu. U ovim komentarima se može svašta pročitati, čak neki ovu aplikaciju koriste kao chat! 😀 Da, da, nije to baš normalno ali je zabavno, što da ne! Ne morate se bojati da će vam neko ko uzme telefon videti šta ste vi pisali i beležili u ovoj aplikaciji jer postoji i lozinka ukoliko želite da je postavite.

Pa seksajte se i uživajte u svakoj pozi! (osećam se sad kao onaj lik Nole sa tv-a kada kaže: “Dragi moji seksomani i seksomanke”)

Tags: aplikacijapozepozicijesekssexsex positions

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Jedan komentar, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *