Remote Android Notifier

Objavio u 10/09/2010 u 7:43

Remote Notifier for AndroidNe znam za vas, ali meni se često dešava da ne čujem poruku ili nešto slično na telefonu dok radim za kompom. Iako je telefon samo par santimetara od mene, ali ili je utišan, ili zvuk poruke se uklapa uz muziku koju slušam. Ali za ovo sam našao rešenje 🙂 Remote Android Notifier

Aplikacija će poslati notifikaciju na vaš ekran da vas upozori na dolazeći poziv, SMS i MMS poruke, kao i govornu poštu putem WiFi ili Bluetooth konekcije. Takođe je moguće namestiti da ako vam je bluetooth isključen, da se notifikacije šalju WiFi-em i obrnuto. Tako da možete uštedeti bateriju na taj način.

Servis komunicira sa računarom preko desktop klijent aplikacije koju je takođe neophodno instalirati. Aplikacija za Windows i Linux ima podršku za sistemske notifikacije, dok kod Mac korisnika morate instalirati Growl program pored nje. Desktop aplikaciju možete skinuti sa Google Code stranice, i tamo ćete naći i detaljno objašnjenje za instalaciju.

Instalacija je veoma laka, ja sam čak instalirao Growl na Windows-u jer mi se baš i ne sviđa da aplikacija koristi sistemske notifikacije. Ali to je na vama da odlučite. Skenirajte QR Code i skinite ovu veoma korisnu aplikaciju, i možete ostaviti u komentaru vaša iskustva.

growl

veličina: 93,789 bajta + ~5MB desktop klijent

Tags: Androiddaljinskodesktopnotifikacije

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *