Posterous je lansirao Android aplikaciju za postovanje sa telefona

Objavila u 22/12/2010 u 8:36

Popularni mikro blog sajt Posterous je izbacio aplikaciju sa kojom lako možete da postujete tekst, slike i video klipove na vašem blogu u hodu. Posterous je servis sličan Tumblr i omogućava korisnicima da imaju sopstveni prostor za blog gde možete kreirati i deliti sadržaj sa prijateljima.

Kreiranje blog posta je izuzetno jednostavno sa Posterous aplikacijom. Jednim klikom na dugme dobijate polje za kucanje teksta posta, a klikom na ikonicu plus možete dodati slike i video. Takođe možete uvezati Posterous sa Twitter-om, Facebook-om, Flickr-om i dostupno je još 20 drugih aplikacija. Aplikacija je dostupna za download u marketu a možete skenirati QR code u tekstu.

Tags: AndroidMicrobloggingPosterous

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *