Merge+

Objavio u 26/04/2013 u 16:46

MergePlus

Da li imate duplirane kontakte na vašem telefonu? Ako je odgovor da, onda je Merge+ savršena aplikacija za vas.

Sećam se da kada sam kupio prvi Android telefon, da sam odmah sve kontakte prebacio na gmail nalog. Tamo sam odmah preimenova svih par hiljada iz Tata Mob u puno ime i prezive, merge-ovao ih i sortirao po grupama. Posle toga nisam više imao mnogo duplikata, ali se uvek nađe po koji.

HTC u svom Sense paketu ima odličan sistem grupisanja istih kontakata, ali to ostaje samo u telefonu. Ukoliko promenite proizvođača ili pređete na neki rom bez Sense-a, ta podešavanja više ne vrede.

Merge+ je odlična jednostavna aplikacija koja će vam pronaći sve moguće duplikate i spojiti ih u jedan kontakt.

Budite obazrivi prilikom spajanja, pošto ako imate dva kontakta sa imenom npr. Goran, a prezimena su im drugačija, onda može doći do problema.

U svakom slučaju, veoma korisna aplikacija.

Merge +
Merge +
Developer: Contacts Plus team
Price: Free
Tags: dupli kontaktikontaktiMerge+spajanje

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

8 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *