LED me know beta

Objavila u 18/01/2011 u 20:00

LED me knowEvo jedne interesantne aplikacije sa nazivom – LED me know. 😀 Naziv je sjajan, poigravanje sa – Let me know. Ovo je aplikacija koja kontroliše boju i frekvenciju lampice za notifikaciju na vašem telefonu. Tako kada vam stigne SMS i gmail, kada imate propušten poziv, kada vam je baterija na izdisaju ili kada nemate mesta u memoriji, LED lampica može da vas obaveštava o tome u 5 različitih boja trepereći različitim brzinama. Možete ovom aplikacijom da kontrolišete i svetla na dugmićima i svetlo ekrana. Aplikacija je vrlo jednostavna i može biti vrlo korisna. Ovo je još uvek beta verzija aplikacije i trenutno radi sa HTC Desire (u kompatibiliti modu), HTC Desire HD, HTC Desire Z, HD2, HTC Magic rutovan, HTC Legend, HTC Hero sa Froyovillain 1.5.0 LITE ROM, N1, Sony Ericsson Xperia X10, HTC Wildfire, G1 i Droid X.

Aplikacija podržava i K9 aplikaciju za email, HTC email aplikaciju i WhatsApp aplikaciju. Poznato je i da ne radi za sad na custom ROM-u MIUI i na mom 🙁 Oxygen 2.0. I nemaju svi telefoni sve boje lampica, tako recimo HTC Desire HD ima samo dve boje lampica.

Svakako je možete probati i nađite je na marketu ili skenirajte QR kod:

LED me know BETA
LED me know BETA
Developer: p0w4p0ty
Price: Free

screenshots:

Tags: aplikacijabojafrekvencijalampicaLEDnotifikacija

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

8 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *