Lazik

Objavio u 24/10/2010 u 20:00

Lazik Winamp RemoteKako je izašao Winamp za Android, ponovo sam počeo da koristim Winamp na mom desktopu, pa sam pokušao da nađem i neki “daljinski” za njega koji radi, i nađoh Lazik.

Aplikacija zahteva dve stvari. Prvo, telefon i kompjuter moraju biti na isto WiFi mreži, i morate imati Lazik Winamp plugin koji se može skinuti sa oficijelnog sajta. Kada instalirate plugin, i povežete komp i telefon na istu WiFi mrežu, korišćenje Lazika je veoma jednostavno.

Kada startujete aplikaciju, automatski će potražiti server. Ovo bi trebalo da bude veoma brzo, za sekund ili dva. Zadavanje imena serveru, njegovo dodavanje i konekcija su veoma laki. Nakon toga Lazik će povući informaciju o pesmi koja se trenutno pušta u Winampu i prikazati sve potrebne dugmiće, kako bi ste započeli kontrolu. Kada pritisnete omot na sredini ekrana, play, pause, previous i next dugmad će se pojaviti, kao i slajder za pojačavanje i stišavanje, dugme za pojačavanje i shuffle.

Pritiskom na donji levi ugao ekrana će vam prikazati media library Winampa, odakle možete da pregledate po izvođaču, albumu ili pesmi, kao i da dodate pesmu u aktivnu playlistu Winampa. Takođe je tu i ekran koji prikazuje sve pesme u aktivno playlisti na vašem računaru: pritiskom na neku od njih momentalno je puštate u Winampu.

Lazik Now PlayingSve u svemu, Lazik je veoma elegantna, laka za upotrebu i veoma korisna aplikacija. Iako će možda ova funkcionalnost biti dodata u oficijelnu Winamp aplikaciju, ostaje nam da vidimo, ali do tada, preporučujem vam ovu aplikaciju ako ste korisnik Winampa i potreban vam je daljinski za njega.

Ključne funkcije:

  • Winamp daljinski preko WiFi mreže
  • Kontrole za puštanje
  • Pristup media library-u
  • Pretraga
  • Prikaz omota albuma

Website: Bypops.com

Tags: DaljinskiLazikmuzikawinampWinamp Remote

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *