Hexlock – jednostavno i funkcionalno zajključavanje aplikacija

Objavio u 18/05/2015 u 20:00

Najbolje i najfunkcionalnije stvari u životu su one koje su jednostavne i fokusirane na jednu oblast, temu ili slično. Što je odlično, jer nemaju svi vremena a ni želje da se bave svime i svačime, i pri tome da prave nešto što će imati brdo opcija. Upoznajte Hexlock. Ova aplikacija je napravljena da obezbedi siguran mehanizam zaključavanja aplikacija, bez ikakvog komplikovanja i da pri tome sve izgleda lepo. Ako ste razmišljali o nabavci aplikacije za zaključavanje, evo prilike da isprobate nešto novo, pa pročitajte tekst i otkrijte zašto bi ste makar trebali da uzmete u razmatranje ovu aplikaciju.

Hexlock je aplikacija bez suvišnih stvari – sve je podređeno jednostavnosti i funkcionalnosti. Kada je otvorite, bukvalno prva stvar koju ćete početi da radite je zaključavanje aplikacija. Prvo ćete podesiti pin (četvorocifreni broj) ili šablon po vašem izboru, kliknete dugme, i započnete sa obeležavanjem aplikacija koje želite da zaključate. Sledeći put kada pokušate da otvorite zaključanu aplikaciju, moraćete da unesete ispravan pin ili šablon – u suprotnom „dalje nećeš proći“ 🙂 . Jednostavno! Štaviše, Hexlock će vam automatski ponuditi opciju da zaključate svaku novo-instaliranu aplikaciju – ali samo ukoliko vi to želite, naravno.

Dodatno, Hexlock ima sedam profila za zaključavanje aplikacija. Tako da možete dodati aplikacije po vašem izboru različitim profilima. Na primer, ako morate da zaključate jedan set aplikacija kada ste na poslu, a potpuno drugi set za školu, a kada ste kući želite da te aplikacije budu otključane, ali zato druge da budu zaključane itd. Hexlock može čak i da menja profile automatski, na osnovu detekcije Wi-Fi mreže. Ovakve na izgled jednostavne stvari su ono što upotpunjuje doživljaj korišćenja.

A kada sam rekao da grafika ove aplikacije lepo izgleda, najbolje je da pogledate slike, jer kako kaže izreka: Slika govori hiljadu reči. Aplikacija je besplatna, i možete je preuzeti iz Play prodavnice. Da li koristite ovu aplikaciju i koji su vaši utisci ako je koristite, kao i uvek javite nam u komentarima.

Hexlock App Lock & Photo Vault
Hexlock App Lock & Photo Vault

Tags: aplikacijeHexlockPlay Prodavnicazaključavanje

Autor
Pix.navi Ivan Gajovic

Objavljenih tekstova: 76

Redovno prati vesti u oblasti IT, posebno vesti o telefonima i tabletima. Ekolog po struci, radi kao programer, voli sve što ima veze sa najnovijim tehnologijama. Nakon njemu omiljneog Meizu MX3 telefona, trenutno poseduje LG G4. Pomaže ljudima kada imaju problem sa tehnologijom. Hobi mu je planinarenje. A kako kaže i ponosan autor na Srbodroidu. :D

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

share