Hawkee App Delivery – donosi aplikacije na vašu mobilnu adresu

Objavio u 25/12/2010 u 14:06

AplikacijeČesto mi se desi da u Android Marketu ne mogu da nađem ono što tražim. Tačnije uvek sam hteo neki napredniji filter da koristim. Ali sam uspeo da nađem rešenje, i to “neverovatno” dobro rešenje 🙂

Hawkee App Delivery je aplikacija koja pretražuje Android Market i prikazuje vam nove aplikacije. Dovoljno je da napravite neki vid filtera, i nakon toga sve aplikacije koje želite će biti prikazane tu. Filtriranje se može vršiti po ključnim rečima, periodu od kad su se pojavile na marketu, popularnosti, ceni, jeziku, kao i kategorijama koje su nam poznate iz marketa. Aplikacija vam omogućava da napravite pretplatu zasnovanu na filterima koja će vam dati tačno one aplikacije koje želite. Hawkee će pamtiti koje ste aplikacije pogledali i reći će vam ukoliko postoji nešto novo.

Na XDA forumu se nalazi, po rečima autora, ekskluzivna beta verzija koju možete pronaći ovde.

Opcije aplikacije za sada su:

  • Pretplata na aplikacije iz Android Marketa
  • Filtriranje nepoželjnih aplikacija preko sistema rangiranja popularnosti
  • Saznajte koje aplikacije su nove koje još niste videli
  • U potpunosti prilagodljiv sistem pretplate
  • Filter po jezicima na kom su aplikacije

Nadam se da će vam se svideti ova aplikacija, a i Google možda nešto nauči iz nje, jer ukoliko aplikacije nastave ovim tempom da se pojavljuju, uskoro nećemo moći da nađemo onu pravu.

[via XDA]

Tags: Androidaplikacijefilterhawkeemarketpretplata

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *