Flud

Objavila u 24/05/2012 u 12:07

flud

Kada je u pitanju praćenje vesti sa raznih sajtova, koristim Feedly, kako u browser-u na adresi Feedly.com tako i na telefonu uz pomoć Feedly aplikacije. Feedly se vezuje za Google Reader nalog i tako na lep način, na beloj pozadini prikazuje sadržaj RSS feed-a u obliku magazina. Feedly je odlično i jednostavno dizajniran.

Nedavno sam počela da koristim i Flud aplikaciju. Što se dizajna tiče, ova aplikacija je potpuno drugačija od Feedly-a i ima jako lep interfejs. Sve je intuitivno, dominiraju crna pozadina i crveni detalji interfejsa. Aplikacija nudi pregršt opcija, među kojima i povezivanje sa Google Reader nalogom, Twitter nalogom i Facebook nalogom. Ova aplikacija objedinjuje društvene mreže i portale sa vestima i kreira personalizovani magazin za korisnika i jednostavno deljenje sadržaja sa prijateljima. Mogu se odabrati kategorije od interesa i pratiti ljudi koje interesuju oblasti koje i vas. Na taj način, korisnik dobija samo one informacije koje želi.

Danas mi je stiglo i obaveštenje da je Flud tim otvorio veb lokaciju, tako da sada vesti možete čitati i na veb adresi www.flud.it

Screenshots:

Svajpovanjem se lako prelazi sa jedne vesti na drugu. Tvorci ove aplikacije kažu na Google Play Store-u da je u pripremi verzija za tablete, a ovo je verzija za telefone i zahteva minimalno Android 2.1. Ako ste tražili aplikaciju za vesti sa otvorenošću da otkrivate i nove sajtove i blogove sa vestima. probajte Flud, možda vam se dopadne. 🙂 I naravno, ukoliko vaši prijatelji koriste Flud, sama aplikacija postaje mnogo interesantnija jer će se ponašati kao mini društvena mreža sa vestima.

Tags: facebookFludgoogle readerpovezivanjeRSStwittervesti drustvena mreza

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *