ExYuDroid

Objavila u 02/03/2012 u 15:58

ExYuDroidKontaktirao nas je Duško Bajić i poslao nam je preporuku za njegovu aplikaciju ExYuDroid. ExYuDroid je aplikacija koja vam omogućava da slušate preko 150 radio stanica sa prostora nekadašnje Jugoslavije. 🙂 Radi se zapravo o internet kanalima radio stanica i kako nam je Duško rekao, uneo je onoliko stanica koliko je uspeo sam da pronađe na netu. Tako da definitivno nisu sve internet radio stanice pokrivene ovom aplikacijom, pa ukoliko znate neku radio stanicu i njihov streaming link na netu, možete ostaviti u komentarima ispod, kako bi Duško u narednoj verziji dodao i vaše omiljene stanice. 🙂

Aplikacija se sasvim fino ponaša na mom Sony Xperia arc telefonu sa Ice Cream Sandwich ROM-om. U poslednjoj verziji aplikacije, dodata je opcija Favoriti, pa tako možete obeležiti vaše omiljene stanice i uvek i jednostavno kroz aplikaciju pristupiti njima. Aplikacija ima i opciju Pretrage, pa tako lako po gradovima možete filtrirati radio stanice. Aplikacija radi na Android verziji 2.2 i većim. Zauzima 572 KB što je sjajno i što je najbitnije besplatna je.

Ukoliko neka stanica iz liste prestane sa radom ili ne radi, javite Dušku na njegov kontakt email koji možete naći na Android Marketu kako bi ispravio izvor stanice. Ukoliko nađete neki problem sa aplikacijom, slobodno obavestite developera, on je otvoren da ispravi sve.

https://www.youtube.com/watch?v=BsTqIXYYgpA

Aplikaciju možete naći na Android Marketu  gde možete i oceniti aplikaciju.

Tags: aplikacijaexYuinternetmuzikaradiostanicestreaming

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

3 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *