ebuddy aplikacija za chat

Objavila u 04/12/2010 u 15:49

eBuddy for Android Login

Poput Meebo, i eBuddy je takođe mesendžer klient baziran na vebu. Radi se o IM klientu koji podržava čak 8 različitih vrsta klienata: MSN, Yahoo, GoogleTalk, Facebook Chat, AIM, ICQ, MySpace Chat i Hyves. Vrlo lako možete prelaziti iz jednog čet klijenta u drugi. Aplikacija za Android je besplatna na Marketu i možete je odmah isprobati skeniranjem QR koda iz teksta. Prilikom instalacije ove aplikacije potrebno je da kreirate ebuddy nalog ukoliko to niste već ranije uradili na web adresi ebuddy.com.

Interfejs je intuitivan prilikom instalacije i lako ćete se snaći i prihvatiti ga. Dizajn aplikacije je nekako da kažem uredan, sve je na savom mestu, jednostvnog i kompaktnog dizajna. Aplikacija ima i predefinisane smajlije pa na samo jedan klik možete da ih iskoristite.  Pre ove aplikacije sam koristila Talk aplikaciju za Google Talk gde je sve nekako bilo krupnije. Tako da je moje zapažanje u vezi ove aplikacije i to da je dovoljno sve sitno ali opet i ne previše, taman kako treba. Mada se ovo možda nekome neće dopasti…

Tags: aplikacijaebuddyfacebooktalkYahoo

Autor
goldie Zlata Milošević

Objavljenih tekstova: 883

Devojka u gik svetu (giketa) se retko viđa, pogotovo kada je pri tom developer i preduzetnica. Poznatija je na Twitteru kao @kremasica, a možete je pratiti i na Instagramu: goldie021. Mi imamo čast da nam je ona jedan od autora na ovom sajtu. Posle HTC Desire, Sony Ericsson Xperia arc-a i Nexus-a 4, Nexus 5, LG G3, Nexus 6P a sada je vlasnica Google Pixel 2XL telefona. Voli da čita zanimljive vesti i da ih deli sa drugima. (napisao: eboye)

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *