Clik

Objavio u 18/02/2012 u 11:26

clikthis.com

Sigurno ste se našli u situaciji da bi sad rado na brzaka pogledali YouTube video direktno sa telefona, na velikom ekranu televizora ili računara.  I onda otvarate browser i tražite video ponovo? I ta radnja predugo traje. Clik aplikacija sada ovo skraćuje i moguće je da to izvedete u par klikova.

Kako radi?

Instalirajte Clik aplikaciju na telefonu. To možete uraditi tako što ćete otići na ClikThis.com i barcode skenerom skenirati QR kod koji će vas odvesti u Market ili je nađite u Marketu.

Potrebno je da otvorite ClikThis.com u vašem browseru, bilo na kompu, TVu … Otvorite Clik aplikaciju i skenirajte QR kod. To je to povezali ste vaš telefon sa velikim ekranom. Pretražujte video klipove kroz aplikaciju i puštajte šta god vam se svidi na velikom ekranu. Možete i kopirati link do video klipa sa YouTube-a koji vam se dopao (mora biti direktan link do klipa).

Zanimljivo je i da kada se konektujete na veliki ekran, možete kreirati QR kod, koji će prijatelji sa Android telefonom takođe skenirati i pridružiti se šerovanom velikom ekranu za prikaz YT klipova. Tako svi zajedno možete da prikazujete klipove na većem ekranu i gledate ih zajedno.

To je to

Zar nije jednostavno? Ja kad sam probao, oduševio sam se lakoćom korišćenja. Ako ne verujete da je tako lako, probajte 🙂

Tags: ClikDaljinskiremoteveliki ekranvideoyoutube

Autor
eboye Vasilj Milošević

Objavljenih tekstova: 1160

Čovek koji je uvek tu kada ste u nevolji i koji će vam uvek pomoći svojim savetima i IT iskustvom. Hobi mu je čitanje ChangeLog-a. Posle HTC Hero telefona posedovao je HTC Desire HD, HTC One X, LG Nexus 5, LG G3, LG G4, HTC 10 a sada je ponosni vlasnik Xiaomi Mi Mix 2S telefona. Inače je grafički dizajner po struci, ali se sada bavi programiranjem i zanima ga sve u vezi modernih tehnologija. Čovek pored kojeg morate biti Up To Date je autor na Srbodroidu. (napisala: goldie)

2 komentara, pridruži se diskusiji!

Pošalji odgovor

Your email address will not be published. Required fields are marked *